تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

عملیات نافرجام ربودن رئیس دیوان اوقاف شیعه عراق

چند فرد مسلح به محل اقامت رئیس دیوان اوقاف شیعه عراق حمله کرده و قصد ربودن وی را داشتند اما در این امر ناکام ماندند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، دیوان اوقاف شیعه عراق از حمله به محل اقامت «علاء الموسوی» رئیس این دیوان خبر داد.

خبرگزاری «عین العراق» به نقل از دیوان اوقاف شیعه گزارش داد که عصر چهارشنبه (روز گذشته) یک گروه مسلح نقابدار به دار الضیافه عتبه حسینی –محل اقامت الموسوی- حمله کردند.

در بیانیه این دیوان آمده است که در این منطقه، علاوه بر الموسوی، شماری از مدیران این دیوان حضور داشته‌اند و افراد مسلح، به نگهبابان حمله و سلاح آنان را مصادره کردند و سپس خارج شدند.

دیوان اوقاف شیعه ضمن اعلام سلامت الموسوی، تأکید کرد که مسئولیت دولت و نهادهای امنیتی، فراهم کردن امنیت برای همه شهروندان و ادارات دولتی و کارکنان آن در برابر حمله گروه‌های مسلح است.

یک منبع آگاه نیز امروز پنجشنبه اعلام کرد که علاء الموسوی در جریان حمله روز گذشته، بازداشت نشده است.

این منبع به پابگاه خبری «الغد برس» عراق درباره جزئیات حمله روز گذشته گفت که بیش از هفت خودروی پیکاپ به دار الضیافه حمله کردند.

وی تصریح کرد که افراد مسلح، نگهبانان و تمامی کسانی را که در منزل بودند، مورد ضرب و شتم قرار دادند، سلاح و گوشی‌های تلفن همراه آنان را گرفتند.

این منبع در پایان خاطر نشان کرد که افراد مسلح قصد ربودن رئیس دیوان اوقاف را داشتند، ولی نتوانستند این کار را انجام دهند و این عملیات ربایش، شکست خورد.

منبع : فارس

ارسال نظر